Snel glasvezel voor de Soprema Centers

Soprema Nederland heeft 365verbonden onlangs de opdracht gegeven te beginnen met de uitrol van glasvezel op een aantal van haar vestigingen in Nederland.

Vanuit meerdere vestigingen in Nederland (en ook buiten Nederland) bedient Soprema haar klanten met bijna alle denkbare oplossingen voor daken. Van isolatie tot daglichtoplossingen en van groendaken tot valbeveiliging voor de vakman die actief is op hoogte. De Soprema centers worden dan ook vaak bezocht door deze vaklui. Elke klus is anders en vereist ander materiaal wat Soprema veelal op voorraad heeft en dus direct kan worden ingezet.

Voorraadsystemen en klantgegevens worden tegenwoordig steeds vaker benaderd via cloud oplossingen zoals ook bij Soprema. Door deze belangrijke data centraal te plaatsen is deze altijd actueel, beschikbaar en veilig benaderbaar voor iedereen. Voorraden en leveringen worden hiermee zeer voorspelbaar wat de klanttevredenheid uiteindelijk vergroot. De continuïteit van de verbinding vanaf de vestiging naar de cloud (of datacenter) is hiermee onderdeel geworden van een uiterst bedrijfskritisch proces. Geen verbinding betekend simpelweg geen inzicht met alle gevolgen van dien.

365verbonden heeft gekozen om Eurofiber glasvezel aan te sluiten. Op de meeste locaties is dit netwerk goed beschikbaar en eventueel toekomstig ook voor vestigingen buiten Nederland. Met het super stabiele netwerk, de 24/7 SLA en zeer snelle time to repair garanties is de kans op uitval geminimaliseerd voor Soprema.

Wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact op via deze link. We helpen je graag.

Scroll naar boven
Cookieconsent met Real Cookie Banner