Over ons

Hoe het begon

365verbonden is ontstaan vanuit de overtuiging dat ICT simpel en tegen vaste kosten af te nemen moet zijn. Door jarenlange ervaring in de telecom markt, waar diensten steeds meer als pakket met een vaste prijs worden aangeboden, is onze overtuiging ontstaan dat dit ook voor de ICT markt beschikbaar moet zijn. De cloud is de toekomst van ICT maar we weten ook dat veel applicaties nog niet in online beschikbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat deze 2 werelden naadloos samenwerken, op een veilige manier zodat jij slechts 1 aanspreekpunt hebt voor al je ICT zaken. 

Wie we zijn

Onze mensen hebben veel ervaring in de markt waardoor we deze overtuiging ook zeker waar zullen maken. Natuurlijk weten wij dat cloud werken beter is voor ons klimaat en we hiermee dus bijdragen aan een betere wereld voor ons en de generaties na ons. Maar cloud werken brengt veel meer voordelen die we graag met jou bespreken. Denk aan beheer, maar zeker ook aan security. Met onze oplossingen kies je voor betrouwbaar, veilig en voorspelbaar werken.  

365verbonden is een landelijke ICT dienstverlener gevestigd in Friesland. We komen vanuit Drachten graag op de koffie maar waar we kunnen doen we natuurlijk zoveel mogelijk via Microsoft Teams of andere online vergader mogelijkheden.


Scroll naar top