Over ons

365verbonden is een ICT dienstverlener gevestigd in Drachten, Friesland. Vanuit deze centraal gelegen plaats bedienen wij klanten in heel Nederland. Wij bieden oplossingen die aansluiten bij jouw organisatie. Die echt waarde toevoegen. Oplossingen die wij zelf ook zouden kiezen als het ons bedrijf zou zijn. Onze visie is dat IT duurzaam moet zijn waardoor onze adviezen altijd uitgaan van de meest duurzame oplossing zonder in te leveren op kwaliteit en prijs. 

De ontwikkelingen binnen ICT en telefonie staan niet stil. Als er geen interne afdeling of collega is die zich hier dagelijks mee bezighoudt is de kans groot dat je kansen die ICT biedt gaat missen. Maar moet je dan met elke trend mee bewegen? Hier komt onze expertise om de hoek kijken. Als jouw externe ICT afdeling zorgen wij ervoor dat jouw automatisering en telefonie eenvoudig en overzichtelijk wordt, en blijft. 

De winst voor jouw bedrijf is dat er overzicht ontstaat. De kosten worden voorspelbaar en er wordt een veilig platform ingezet waar beveiliging en back-up van alle klantdata prioriteit is. Wij noemen dit Alles-in-één-ICT. Diensten als Internet, Zakelijk Mobiel bellen, Vast bellen met VoIP, Cloud Werkplekken en alle hardware laat 365verbonden geruisloos met elkaar samenwerken. Jouw ICT, onze zorg.

Scroll naar boven
Cookieconsent met Real Cookie Banner