Over ons

Wat we doen

Je bedrijf is te klein voor een eigen ICT afdeling en het automatiseringsbedrijf die je inhuurt, vaak als het al te laat is, stuurt facturen waar je wakker van ligt. Daarnaast zit jouw kennis, ambitie en interesse in je bedrijf: niet in ICT en Telecom. 

Dat is de reden dat wij er zijn: 356 verbonden is jouw ICT afdeling met een no-nonsense aanpak voor en door de MKB’er.

De ontwikkelingen binnen ICT en Telecom staan niet stil. Als er geen interne afdeling of collega is die zich hier dagelijks mee bezighoudt, dan blijf je achter de feiten aanlopen. Maar… moet je dan met elke trend mee bewegen? Hier komt onze expertise om de hoek kijken. Als jouw externe ICT & Telecom afdeling zorgen wij ervoor dat je automatisering eenvoudig en overzichtelijk wordt.

Tegen een vast laag tarief per werkplek zorgen wij ervoor dat álles geregeld wordt: van mailaccount tot laptop en van bereikbaarheid buiten de deur tot jouw glasvezelverbinding op kantooor: dat is 365verbonden.

Wie we zijn

365verbonden is een ICT dienstverlener gevestigd in Drachten. Wij verfrissen de IT en telecom van onze klanten door techniek simpel te maken maar de mogelijkheden ervan juist te vergroten. Met een professioneel advies en persoonlijke service bieden wij een modern ICT platform. 

De winst voor onze klant is dat er overzicht ontstaat. De kosten worden voorspelbaar en er wordt een veilig platform ingezet waar beveiliging van alle klantdata prioriteit is. Alles-in-één-ICT zonder gedoe.

Om dit te realiseren werken we nauw samen met gerenommeerde partijen zoals bijvoorbeeld Eurofiber, Zivver, Microsoft, KPN, Telador en Youfone.

Naast het bieden van een voorspelbare ICT bedrijfsvoering willen we met onze diensten ook een bijdrage leveren aan het klimaat. Voor nu, maar zeker ook voor de generaties na ons. Zo kijken wij ook naar onze eigen bedrijfsvoering. Groen waar dit kan is dan ook ons motto. 

Hoe we dit allemaal doen? We komen graag bij je langs vanuit Friesland voor een kop koffie om kennis met elkaar te maken.