Onze diensten

Zakelijk vast bellen

Met zakelijke VoIP telefonie van 365verbonden maak je gebruik van een moderne VoIP telefooncentrale in de Cloud. Dit wordt ook wel internet bellen genoemd. Standaard zeer compleet met onder andere keuzemenu, wachtrijen, rapportages, voicemail en wachtmuziek. Onbeperkt bellen? Geen probleem. Volledig te integreren in Teams met Microsoft Phone System. Uiteraard met een duidelijke SLA waar 24/7 ondersteuning standaard is inbegrepen.

Moderne werkplek

Met onze unieke alles in 1 pakketten betaal je gewoon een vast tarief voor al je ICT.
Wij maken jouw werkplek volledig digitaal met bijvoorbeeld remote desktop of Microsoft365. Geen verborgen kosten, gewoon inclusief ondersteuning, dagelijkse back-up, anti spam/virus en natuurlijk de Office 365 applicaties. Cloudcomputing, ook wel onlone werkplek genoemd, inclusief beheer van je netwerk. Wij maken jouw ICT weer simpel.

Zakelijk mobiel bellen

Iedereen bereikbaar met de beste dekking van onze partners Youfone Zakelijk, KPN, Vodafone en Odido. Wij ontzorgen jou door als partner met je mee te denken. 4G of 5G ? Unlimited data of juist databundels delen met je collega's ? Per minuut afrekenen of toch onbeperkt bellen? Wij adviseren en helpen je vanaf de aankoop tot gebruik. Natuurlijk ook met smartphones van bijvoorbeeld Apple en Samsung.

Zakelijk Internet

Een goede internet verbinding is de basis voor cloud computing. Wij garanderen dat je altijd verbonden blijft. Van Coax tot glasvezel en van straalverbindingen tot 5G connectie, wij weten altijd de juiste oplossing te vinden. Met onze netwerkpartners, waaronder KPN, Eurofiber en Geuzenet, garanderen wij kwalitatief en snel zakelijk internet.

Alles-in-één-ICT abonnement

Ongelimiteerd hulp en ondersteuning bij alle ICT gerelateerde vragen van jou en je medewerkers. Dus ook je netwerk, WiFi, randapparatuur en zelfs je applicaties. 365 verbonden zorgt dat jouw ICT altijd blijft werken zodat jij bezig kunt zijn met de dingen waar jij in uitblinkt.


Hardware

Wij leveren hardware die het werken met onze diensten makkelijker maakt. Bijvoorbeeld een VoIP telefoon of een laptop. Maar ook switches, WiFi en routers. Uiteraard installeren en beheren wij dit ook voor je. Zo weet je zeker dat alles perfect voor je gaat werken. Naast kopen van de hardware bieden we ook de mogelijkheid tot lease.

Benieuwd naar de kosten van jouw situatie?

Onze overstap-garantie

365verbonden maakt samen met jou een plan van aanpak om de overstap simpel en snel te kunnen realiseren. Pas als we het samen eens zijn beginnen we. Of het nu mobiele telefonie betreft, je online werkplek of je VoIP centrale, wij zorgen voor een geruisloze overstap. Onze medewerkers hebben dit al vaak uitgevoerd waardoor je snel in je nieuwe Cloud omgeving kan werken.

 

Scroll naar boven
Cookieconsent met Real Cookie Banner