Je cloud werkplek in één keer goed geregeld.

€10,50 per maand                            

Altijd de nieuwste versie van Microsoft Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Onedrive voor opslaan van data en Teams voor online vergaderen. Online en Offline beschikbaar met Office365.

Van al je bestanden wordt dagelijks een back-up gemaakt. Je kunt altijd terugvallen op deze back-up van Microsoft. Wil je toch extra zekerheid? Kies dan voor de 365 werkplek back-up. Hiermee maken wij dagelijks een back-up van al je data in Microsoft 365 en plaatsen die in datacenters buiten Microsoft. 

Met 1TB opslagruimte in Onedrive kun jij je bestanden delen met wie jij wilt en wanneer je dat wilt. 

Beveilig je e-mail tegen spam, malware, en bekende bedreigingen met Exchange Online Protection

Laptop, mobiel of tablet? We zorgen ervoor dat je vanaf al je apparaten altijd kunt werken waar je maar wilt.

Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen als het even niet zou lukken. Wil je de zekerheid van vaste en voorspelbare kosten voor ondersteuning van je Microsoft 365 pakket of zelfs je gehele ICT omgeving? Kies dan voor de opties werkplekbeheer. 

Maak je werkplek compleet met extra back-up en beheer:

Microsoft 365 helpt informatie te beschermen. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen uw e-mail en bestanden. Krachtige servers en eersteklas retentiemogelijkheden zorgen ervoor dat Office 365 een betrouwbaar platform is. Uw data is tot een bepaald niveau veilig.

Krijgt u te maken met een hack? Lijdt uw bedrijf onder een ransomware aanval? Verwijdert u per ongeluk een belangrijke e-mail of bestand? Na dertig of negentig dagen wordt het voorgoed verwijderd door Office 365. Terwijl pas na honderdveertig dagen wordt gemerkt dat een bestand kwijt is. Dat leidt tot onnodige bedrijfsschade. Voorkom het met een werkplek back-up van Office 365. Wij bewaren uw belangrijke data 24 maanden. 

€ 4,00 per maand per gebruiker

Wij staan altijd voor je klaar met vragen over de werking van je werkplek en lossen storingen adequaat op. Altijd verzekerd van hulp bij storingen aan je werkplek.

€ 10,00 per maand per werkplek

Wil je naast hulp op je werkplek ook hulp bij het problemen die in je netwerk zitten? Bijvoorbeeld in instabiel WiFI netwerk of een Switch die vertraging veroorzaakt? Wij helpen je bij al je problemen in je gebouw, van een kapotte kabel tot en met je internetverbinding. 

€ 25,00 per maand per werkplek

 

365verbonden levert natuurlijk ook de hardware om jouw werkplek voor jou te laten werken. Of je hem nu wilt kopen of per maand in je pakket wilt afnemen. Vraag naar de mogelijkheden. 

Onze overstap-garantie

365verbonden maakt samen met jou een plan van aanpak om de overstap simpel en snel te kunnen realiseren. Pas als we het samen eens zijn beginnen we. Of het nu mobiele telefonie betreft, je 365 werkplek of je VoIP centrale, wij garanderen voor al onze diensten een geruisloze overstap. Onze medewerkers hebben dit al vaak uitgevoerd waardoor je snel in je nieuwe Cloud omgeving kan werken.

Scroll naar boven
Cookieconsent met Real Cookie Banner