Je cloud werkplek in één keer goed geregeld.

Wil je net dat stapje verder of heb je specifieke wensen?  Kom je er met onze pakketten niet uit omdat je bijvoorbeeld nog een applicatie op een lokale server afneemt? Dan kies je voor een maatwerk oplossing. 365verbonden denkt graag met je mee in een maatwerk oplossing.                     

                                           

Heb jij specifieke applicaties die (nog) niet cloud based kunnen werken? Je kunt dan overwegen je servers in een datacenter te plaatsen. Hier heb je vervolgens toegang tot via bijvoorbeeld remote desktop of VPN verbindingen. Je weet dan zeker dat je data, net als bij onze cloud werkplek pakketten, veilig is en er altijd een back-up beschikbaar is. Uiteraard werken onze diensten perfect samen en zorgen we voor een soepele overgang. 

Hiermee maak je gebruik van virtuele servers waar jouw specifieke applicatie op wordt geinstalleerd. Je kiest voor een gedeelde server of een eigen server, helemaal afhankelijk van jouw wensen op het gebied van veiligheid en privacy. Verkeer naar en van je server is inbegrepen in je oplossing net als back-up en security. 

Natuurlijk kunnen wij met bestaande abonnementen een oplossing bieden voor jouw cloud werkplek. Om het geheel te beheren via 1 aanspreekpunt is het natuurlijk handig deze ook bij ons onder te brengen. Direct,  of later als je nog lopende verplichtingen hebt. 

Samen met onze (netwerk) partners bieden wij grote organisaties een cloud oplossing die draait in de Amazon, Microsoft of Google cloud. Experts op het gebied van inrichting en toegang naar je eigen cloud. Wist je bijvoorbeeld dat je een directe verbinding kunt realiseren over glasvezel naar je cloud omgeving? 100% veilig en super stabiel. 

Wij zorgen voor een optimaal ingerichte internetverbinding, indien gewenst met back-up mogelijkheid. Instellen van routers, aanpassen van policy en extra hardware opnemen zoals printers en bijvoorbeeld SONOS.
Overal waar je wilt verzorgen en beheren wij een perfecte WiFi dekking. Updates en rechten worden ingesteld en gasten kunnen niet bij je eigendommen komen. Extra veilig zodat jij zorgeloos kunt ondernemen.
Na een inventarisatie en goede documentatie van je netwerk nemen wij het beheer hiervan over. Wil je slimme apparaten toevoegen? Wij regelen het voor je. Veilig en zonder gedoe weet je dat je netwerk altijd doet wat jij ervan verwacht.
Door middel van geavanceerde systemen loggen en monitoren wij je complete IT van A tot Z. Voordat je een storing ervaart hebben onze systemen deze al zien aankomen en zijn ze veelal verholpen door onze ICT engineers.
Werk je met meerdere systemen die niet online benaderbaar zijn? Wij bieden een maatwerk oplossing waarmee je wel de voordelen kunt ervaren van ons unieke concept en je nog meer op je bedrijf kunt focussen.

Onze overstap-garantie

365verbonden maakt samen met jou een plan van aanpak om de overstap simpel en snel te kunnen realiseren. Pas als we het samen eens zijn beginnen we. Of het nu mobiele telefonie betreft, je cloud oplossing of je VoIP centrale, wij zorgen voor een geruisloze overstap. Onze medewerkers hebben dit al vaak uitgevoerd waardoor je snel in je nieuwe Cloud omgeving kan werken.

Scroll naar boven
Cookieconsent met Real Cookie Banner