Bert Post, HERO aanpakbureau 

“Toen we besloten onze vaste en mobiele telefonie te herzien, wisten we dat we een partner nodig hadden die onze visie begreep – het bieden van de beste klantbeleving aan opdrachtgevers en kandidaten. Met de ervaring die 365verbonden heeft in onze branche ontstond er snel een goede match.

Het team van 365verbonden heeft een grondige evaluatie van onze behoeften gemaakt en ons een oplossing geboden die perfect past bij onze organisatie. Hun aanpak zorgt ervoor dat onze medewerkers slim bereikbaar zijn, ongeacht waar ze zich bevinden. Waar we echt blij mee zijn is het gebruiksgemak voor onze bellers. Zonder de frustratie van complexe keuzemenu’s worden onze klanten nu efficiënt en snel doorgestuurd naar de juiste persoon door telefoonnummers te koppelen aan de juiste medewerker.

De duidelijke communicatie vooraf zorgt ervoor dat de uitrol en in gebruik name van het systeem soepel en voorspelbaar was. We wisten vanaf dag één wat we konden verwachten.

Onze samenwerking met 365verbonden heeft de manier waarop we communiceren met onze klanten en kandidaten echt verbeterd, en dat draagt ongetwijfeld bij aan het versterken van ons merk. We zijn erg tevreden over de expertise en inzet die ze hebben getoond voor, tijdens en na de oplevering. Wij bevelen 365verbonden dan ook met volle overtuiging aan.

Wil je meer weten over Hero aanpakbureau? Kijk op www.heroaanpakbureau.nl

Scroll naar boven
Cookieconsent met Real Cookie Banner