Klantcase: Fiberplast kiest voor 365verbonden

Achtergrond

Fiberplast, een toonaangevende producent van duurzame kunststofoplossingen, stond voor een uitdaging. Met een groeiend bedrijf en een toenemende vraag naar hun producten, werd de noodzaak om effectief en efficiënt te communiceren en te werken steeds belangrijker. Fiberplast merkte echter dat hun huidige opzet van ICT, telefonie en internet dienstverlening hen in de steek liet. Een versnippering van leveranciers maakte het moeilijk om consistentie te bewaren en zorgde voor communicatiebarrières.

Uitdagingen

  • Versnippering van diensten: Verschillende leveranciers voor telefonie, internet en ICT maakten het beheer complex en tijdsintensief.
  • Ondersteuning: Bij technische problemen of ondersteuningsvragen wil Fiberplast snel en adequaat worden geholpen.
  • Communicatie uitdaging: Met meerdere aanspreekpunten voor verschillende diensten was het lastig om een eenduidig antwoord of oplossing te krijgen.

Oplossing

Na een grondige marktanalyse kwam Fiberplast in contact met 365verbonden, een totaalaanbieder op het gebied van ICT, telefonie en internet. De voordelen van 365verbonden spraken direct aan:

  • Eén aanspreekpunt: Met 365verbonden als enige leverancier, werd de communicatie gestroomlijnd. Vragen of problemen worden direct door één team opgepakt, wat zorgt voor een snellere en meer efficiënte afhandeling.
  • Geïntegreerde oplossingen: 365verbonden biedt een geïntegreerd pakket waarin telefonie, ICT en internet naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor kan Fiberplast optimaal profiteren van de synergievoordelen.
  • Proactieve ondersteuning: Met de monitoring en onderhoudsdiensten van 365verbonden worden veel problemen al voorkomen voordat ze ontstaan.

Resultaat

Door de overstap naar 365verbonden heeft Fiberplast:

  1. De operationele efficiëntie aanzienlijk verhoogd.
  2. Kostenbesparingen gerealiseerd door het elimineren van meerdere contracten en overlappende diensten.
  3. De werknemerstevredenheid verhoogd dankzij betrouwbare en moderne communicatie- en IT-oplossingen.

Conclusie

De keuze van Fiberplast voor 365verbonden heeft geleid tot een meer geïntegreerde, efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor VoIP telefonie, ICT en internetbehoeften. De samenwerking ondersteunt de verdere groei en ontwikkeling van Fiberplast en is een bewijs dat het kiezen voor een geïntegreerde aanpak loont.

 

Wil je meer weten over Fiberplast? Kijk op www.fiberplast.nl

Scroll naar boven
Cookieconsent met Real Cookie Banner