EV Solutions, Drachten

Tsjeard Piter Mast, Managing Director van EV Solutions: “Toen wij besloten te verhuizen naar ons nieuwe pand, wilden we goed nadenken over het belang van de IT-infrastructuur om onze klantbeleving naar een nog hoger niveau te tillen. We hebben 365verbonden gevraagd met ons mee te denken hoe we dit konden realiseren.

365verbonden heeft vervolgens niet alleen met precisie en professionaliteit onze gehele IT-infrastructuur verhuisd, maar ook verbeterd. Dankzij hen hebben we nu een ultramoderne glasvezelverbinding, een robuust wifi-netwerk dat onze medewerkers ondersteunt en VoIP telefonie die vlekkeloos is geïntegreerd. Het feit dat ze ook alle laptops van onze medewerkers hebben voorzien van de nieuwste software, getuigt van hun toewijding om elk aspect van onze ICT te optimaliseren.

Een bijzondere vermelding verdient de centraal beheerde digitale handtekening die 365verbonden voor ons heeft opgezet. Het heeft niet alleen gezorgd voor een uniforme en professionele uitstraling in ons mailverkeer, maar ook de merkconsistentie en -herkenning enorm versterkt.

Wat ons uiteindelijk het meeste heeft aangesproken, was hoe 365verbonden hun belofte waarmaakte om ICT overzichtelijk, eenvoudig en betaalbaar te maken. Hun kant-en-klare pakketten zijn transparant zodat we precies wisten wat we konden verwachten – geen verrassingen, enkel uitmuntendheid.

Als bedrijf zijn we er altijd op gebrand om onze klanten de beste ervaring te bieden. Dankzij 365verbonden kunnen we nu met vertrouwen zeggen dat we beschikken over de IT-infrastructuur die deze belofte ondersteunt.

EV besteed gehele IT en telecom uit

Wil je meer weten over EV Solutions? Kijk op www.ev-solutions.nl

Scroll naar boven
Cookieconsent met Real Cookie Banner